Aanmelden Patiëntenportaal

Twee uitstekende redenen om contact op te nemen 

  1. Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis is specialist in bewegen. U kunt er onder andere terecht voor algemene fysiotherapie, haptotherapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en kinderfysiotherapie. 
  2. Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis luistert nauwgezet naar uw vraag en biedt u hulp op maat. Uw fysiotherapeut informeert u altijd zo goed mogelijk over uw klacht, over de mogelijkheden om herstel te bevorderen en uiteraard over de behandeling. Samen met u stellen we het einddoel van de behandeling vast en werken we aan een zo optimaal mogelijk herstel.

U bent er altijd in vertrouwde handen. 

Geen verwijsbriefje meer nodig

Voor een behandeling in onze praktijk bent u welkom zonder verwijsbriefje. Tenzij het gaat om chronische klachten; in dit geval heeft u wel een verwijzing van de specialist nodig.

Werkwijze zonder verwijsbriefje

Meldt u zich rechtstreeks aan bij onze praktijk, dan is de werkwijze als volgt:

Screening

We beginnen met een screening; deze duurt zo'n 10 minuten.  Wijst de screening uit dat behandeling bij de fysiotherapeut inderdaad geschikt voor u is, dan volgt een:
fysiotherapeutisch onderzoek, naar aanleiding van uw klacht bepalen we dan ook wie uw behandelend fysiotherapeut zal zijn. Mocht de screening uitwijzen dat uw klacht niet met fysiotherapie kan worden behandeld, dan zullen we u verwijzen naar uw huisarts.

Een afspraak maken

Telefonisch

E-mail

Onze dienstverlening in het kort