Aanmelden Patiëntenportaal

De Basis corona herstelprogramma

herstelprogramma 1
27/05/2020

Ben je in de afgelopen periode ziek geweest en heb je daardoor minder kracht en conditie? Of merk je mentaal de gevolgen die deze crisis op je heeft? Wij doen er wat aan!

Fysiek herstel na corona

Wanneer je te maken hebt gehad met het coronavirus zul je, ook als je weer hersteld bent, de gevolgen hiervan merken. Welke ‘restklachten’ er overblijven verschilt per persoon, maar bestaan vaak uit benauwdheid, balans- en krachtverlies en een verminderde conditie.

De fysiotherapeuten van de Basis weten wat ervoor nodig is om je weer lekker te laten bewegen. Samen met jou stellen we een behandelplan op zodat je snel weer fit, in balans en op je oude niveau bent. Of zelfs een paar stappen verder!

Mentale ondersteuning

Ook mentaal kan een ziekte als corona een hoop met je doen. Je hebt last van geheugenproblemen, minder vertrouwen in je lijf en je maakt je misschien nog zorgen over jouw gezondheid of die van de mensen om je heen. Wij begrijpen dat dit een angstige tijd is. De strijd tegen corona, of je nu zelf ziek bent geweest of niet, is een emotionele achtbaan en verdient dan ook een goed verwerkingsproces.

Onze haptotherapeute helpt je de balans, rust en het vertrouwen in jezelf terug te vinden. Het toelaten van emoties geeft je de veerkracht, vitaliteit en de ruimte om weer terug te komen bij jezelf.

Ook als je behoefte hebt aan een goed gesprek en een luisterend oor kun je terecht bij De Basis. Onze partner Minke coaching en advies geeft je precies dat steuntje in de rug dat je nodig hebt.

Aanmelden voor ons corona herstelprogramma

Meld je aan via info@debasisweert.nl of bel ons op 0495-532334. In eerste instantie is de begeleiding één op één. Uiteraard zorgen wij voor jouw en onze veiligheid en houden ons aan de RIVM richtlijnen.  Zodra het mag, gaan we ook in groepsverband aan de slag. Jij mag kiezen wat het beste bij je past!

Zit jij straks weer lekker in je vel?


Terug naar het overzicht