Aanmelden Patiëntenportaal

Herstel na Covid-19

Na herstel van corona kunnen er lichamelijke en mentale gevolgen zijn. In deze herstelfase oftewel revalidatie na corona kunnen we als fysiotherapeut/haptotherapeut een enorme meerwaarde hebben. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis voor deze begeleiding.

Lees meer over ons speciale corona herstelprogramma >

Lees de folder:

revalideren na corona

Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis

Heb jij last van je bekken of bekkenbodemproblemen, loop je rond met klachten die niet de normale weg van herstel bewandelen (zoals chronische nek of rugpijn) of herstel je niet van een burn-out of whiplash, laat je dan door ons begeleiden. Pijn aan je lichaam of mentale gebeurtenissen die je moet verwerken zijn vervelend, maar met haptoptherapie en fysiotherapie in Weert kunnen we je daarbij helpen. Alles met het doel om jouw plezier in bewegen – en het leven in zijn geheel – weer terug te brengen.

Samen bewegen naar beter

Bij Topfysiotherapie® De Basis, denken we echt in de wij-vorm. Met behulp van haptotherapie en fysiotherapie in Weert gaan we graag samen met jou op zoek naar de kern van je probleem. Of deze nu lichamelijk, mentaal of een combinatie van beide is, wij vinden hem. En met behulp van verschillende specialisaties in fysiotherapie en haptotherapie zoeken we samen met jou naar een oplossing.

We werken samen met diverse ketenpartners zoals huisartsen, specialisten uit het ziekenhuis, ergotherapeuten, podotherapeuten, verloskundigen etc. Allemaal vanuit de gedachte “samen bewegen naar beter”.

Verder wordt dit wij-gevoel nog extra versterkt, doordat we lid zijn van vereniging Topfysiotherapie®. Dit zorgt voor erg veel kennis en expertise . Bovendien controleert de vereniging continu of we aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Alles om ervoor te zorgen dat jij goed geholpen wordt.

Bekkenfysiotherapie Nederweert

Voor bekkenfysiotherapie kunt u ook terecht bij onze praktijkruimte in Nederweert.

Kom in contact

Loop jij met een vraag, een klacht of heb je een opmerking en weet je niet zeker of haptotherapie of fysiotherapie in Weert je daarbij kan helpen? Aarzel dan niet en neem contact op. Je kunt ons bellen op 0495-532334 of stuur een mail  naar info@debasisweert.nl.

 

GZ Hapto logo

Locaties & openingstijden

  • Hoofdlocatie Weert
  • Bekkenfysiotherapie Nederweert
Hoofdlocatie Weert
Ma
8:00 - 21:30 uur
Di
7:30 - 18:00 uur
Wo
7:30 - 18:00 uur
Do
7:30 - 21:30 uur
Vr
8:00 - 18:00 uur

Adres
de Basis, voor optimale zorg Noordkade 2
6003 ND Weert

0495-532334
Mail ons
Contact

Bekkenfysiotherapie Nederweert
Di
8:30 -17:00 uur

Adres
Loverstraat 8
6031 VD Nederweert

0495-532334Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen