Bel me terug Virtual Tour

Topfysiotherapie® Bavel zoekt een enthousiaste jonge fysiotherapeut

Topfysiotherapie® Bavel is een leuke, innoverende en groeiende praktijk met 4 locaties. Onze hoofdvestiging bevindt zich in het gezondheidscentrum “De Tolakker” te Bavel.

I.v.m. de zwangerschap van onze sport fysiotherapeute zoeken wij vanaf juni een enthousiaste fysiotherapeut met speciale interesse in de sport die 2 à 3 dagen per week kan waarnemen.

Deze periode loopt ruim 5 maanden van begin juni tot 8 november 2021. In verband met onze intensieve samenwerking met VV Bavel is het de bedoeling om tevens werkzaamheden als verzorger en fysiotherapeut te verrichten bij VV Bavel. Dit betreft naast de begeleiding van de herenselectie ook het verzorgen van een inloopspreekuur.

Wanneer de waarneming in combinatie met de rol als fysiotherapeut/verzorger bij VV Bavel in deze periode van 5 maanden goed verloopt is de kans op vaste uren en verdere doorgroei binnen onze mooie praktijk absoluut een optie.

Een mooie kans voor jou?

Stuur dan je schriftelijke motivatie voorzien van CV voor 10 mei per mail naar Ton Vogelaar: ton@topfysiotherapiebavel.nl